11 martie, 2010

q.e.d.

Postat și pe noul blog:
Așa cum spuneam, dl. Nichita și-a făcut jocul de imagine... N-a ieșit chiar cum a dorit... De fapt, a ieșit chiar destul de prost. A crezut că schimbul reciproc de voturi care probabil l-a propulsat la Congresul PSD pe locul de vicepreședinte se poate repeta și la acest nivel. Nu cred că el a crezut sincer vreo clipă că are vreo șansă... Adică sper că acei ce l-au pus să candideze i-au explicat și că va pierde... Oricum, d-sa și-a întins și aranjat conștiincios taraba prin această candidatură, dar după rezultatul obținut, n-a vândut mai nimic. Ar fi rezultat că a vândut ceva dacă se retrăgea înaintea votului, sau dacă Năstase nu l-ar fi numit la sfârșit "Gigi", dar așa... :)
Și ca să nu spuneți că eu sunt rău, vă dau doar un citat din comentariul Realitatea TV (la care și-a făcut veacul dl. Nichita în această săptămână):
“Nimic care să amintească de agitaţia de la recentul congres la Consiliul Naţional al PSD de astăzi. Doar discursul la fel de tăios al lui Ion Iliescu. Asta pentru că bătălia pentru şefia Consiliului nu a atins nici pe departe tensiunea confruntării dintre Mircea Geoană şi Victor Ponta.
Mai nimeni nu-şi imagina că fostul premier Adrian Năstase poate fi înfrânt de primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita. Iar votul nu a făcut altceva decât să oficializeze starea de spirit din sală.”

q.e.d….